Ens venia molt de gust convocar als blocaires de les terres de Lleida a la nostra aula de formació per compartir un taller de tapes amb motiu de l’edició primavera ANEM DE TAPES?

Amb la intenció de gaudir d’una bona estona, col•laborant i aprenent amb el professor i xef Albert Gastó, vam preparar quatre tapes ben diferents: pintxo de carxofa amb foie, croqueta de bacallà, craquer de guacamole i fabada a les quatre textures. La cita va ser el passat dijous, el mateix dia que començaven les jornades de les tapes a més de una trentena de bars i restaurants de Lleida. Fins diumenge, dia 29 d’abril ja sabeu que podeu anar de tapes per només 2,50 amb canya o copa de vi!

 

LA COCINA DE LOS INVENTOS, CÓMO POMONA, BLOG DE CUINA DE LA DOLORS, LA COCINA DE VIFRAN, LA COMIDILLA, ENTRANDO EN LA COCINA CON CLAIRE i CANELA EN RAMA ens van explicar com van començar amb els seus blocs, quin és el tipus de cuina que els hi agrada, les seves especialitats, inquietuds, etc. Tots amb un denominador comú: passió per la cuina i la gastronomia. Després de les presentacions i una breu introducció, a cadascú li toca el seu davantal. Amb Albert Gastó, han compartit receptes, dubtes, tècniques, adreces… mentre avançava el taller. Perquè no es tractava només d’escoltar i mirar, de prendre notes i fer fotos. Es tractava de participar. Havia feina per a tothom…

 

 

Ha estat la primera vegada que els blocaires de Lleida han estat convocats per conèixer les propostes gastronòmiques que es van desenvolupant durant tot l’any a MOVIMENT H d’ HOSTALERIA DE LLEIDA. Fugint d’una presentació formal , es va optar per un taller interactiu que ens permetés participar i xerrar mentre entre tots elaboraven aquesta cuina en miniatura. Quatre receptes, per aprendre i sorprendre, tradició i creativitat a parts iguals.

MOVIMENT H es mou a l’entorn de la comunicació 2.0 i ara té nous prescriptors, nous amics per compartir iniciatives, mostres, notícies, etc. Gràcies a la Joaquina, a l’Anna, a en Rafa, a la Viviana, a la Clara, a la Dolors, a en Jesús i a la Gemma. Sense vosaltres no hagués estat possible! Ens veiem a la xarxa i sobretot, no deixem de trobar-nos personalment.

Benvinguts a MOVIMENT H, benvinguts a casa vostra!

Aquí teniu l’album de fotos