Els teus canelons formen part del museu dels horrors de la teva família? Els teus nebots han pujat una foto al facebook del teu capó farcit perquè sembla un ésser d’un altre planeta? No t’amoïnis és Nadal i Tiós, patges i Reis venen al teu rescat o per ajudar a qui vulguis… Hostaleria de Lleida us proposa dos cursos de cuina perquè hi gaudiu amb tots els sentits:

Aprendre i sorprendre i Cuina i conservació al buit.

Un dels nostres xefs de la Federació d’Hostaleria de Lleida, Albert Gastó Mora, es posa darrere els fogons per ensenyar els fonaments bàsics de la cuina i les millors tècniques en el curs Aprendre i Sorprendre. 10 sessions en que aprendreu a fer des d’un brou a una massa de pasta de full. Un curs bàsic, però imprescindible pels amants de la bona cuina. Del febrer a l’abril del 2012.

Pels més avesats en temes culinaris, si el teu ànec amb peres enceta cada Nadal una batalla amb tuppers el teu curs és Cuina i Conservació al buit. El professor Albert Gastó us posarà al dia de les noves tècniques de conservació i quina és la millor manera de elaborar i manipular els aliments. 6 sessions del gener al febrer del 2012 que us faran sentir els reis de la cuina.

Dues bones idees per demanar a la carta dels reis. Gaudiu de la cuina en tots els sentits. Perquè la cuina és molt més que cuinar!

 

APRENDRE I SORPRENDRE

INCLOU: classes teòric pràctiques, matèria primera, receptari i sopar degustació després de cada sessió formativa.

PREU: 495€ Caldrà fer-ho efectiu abans de l’ inici de l’ acció. L’ organització es reserva el dret de cancel•lar el curs si no es disposa d’ un mínim de 14 persones.

 

CUINA I CONSERVACIÓ AL BUIT

INCLOU: classes teòric pràctiques, matèria primera, bosses de cocció i bosses per envasat, sopar degustació després de cada sessió formativa.

PREU: 450€ Caldrà fer-ho efectiu abans de l’ inici de l’ acció. L’ organització es reserva el dret de cancel·lar el curs si no es disposa d’ un mínim de 14 persones.

 

 

Reserva de places a: aula@hostaler.org o be per telèfon al 973289238 i

presencialment a c/ Segrià, 35, baixos.