No de Gintònics viu l’home.  Ens quedem amb la tònica, però aquesta vegada optem per un licor diferent: el Vodka. Concretament, U’Luvka vodka.

 

De un sabor extremadament net a la boca i elegant al nas, gràcies a la seva base de cereal amb només tres destil·lacions. Ha guanyat els tres últims anys la medalla d’or al millor vodka superpremium al San Francisco World Spirits Competition. La seva ampolla és tota una declaració d’intencions: viril i femenina a la vegada i tan voluptuosa com les sensacions que alberga.

 

U’LUVKA, el vodka premium que recrea el servei a la casa polonesa en el segle XV, presenta una original proposta d’infusió de vodka, U´luvka loves citron & vainilla, amb la que converteix el clàssic vodka& tònic en un nou combinat , oferint un ampli món de possibilitats amb noves notes de tast absolutament desconegudes.

 

El nou concepte de U´Luvka loves citron proposa macerar al vodka les pells deshidratades de les millors llimones naturals i deixar-les infusionar durant 3 ó 4 dies en fred. El resultat és un vodka refrescant i nou amb essència de llimona.

 

Per una altra banda, la tècnica d’infusió amb vainilla, U’Luvka loves vainilla, proposa una infusió de la beina de la vainilla fresca de Madagascar amb aquest exclusiu vodka, durant menys d’una setmana. L’espirituós resultant és una original fusió de les característiques d’ambdós elements.

 

En tots dos casos es recomana un infusionat previ de 10 dies a la nevera.

 

El vodka U’Luvka s’elabora en petites quantitats amb ordi, sègol i blat de Polònia, i es destil·la tres vegades, rescatant el millor de les antigues tècniques i les més modernes. Aquest procés d’elaboració confereix un caràcter extremadament net i elegant. Les notes de tast destaquen records florals i una textura de mantega salada, junt a un balanç perfecte de notes dolces, salades i especiades que marquen un final suau, conquistant els paladars més exquisits.

 

Aquí teniu els pubs i discoteques de movimentH